Selecteer een pagina

Werken bij Visser Plant

Visser Plant kenmerkt zich door een nuchtere en informele structuur met directe en snelle communicatie. Op de kwekerij en in het plantencentrum biedt Visser Plant een plezierige en afwisselde werkomgeving, met ieder seizoen andere werkzaamheden.

De laatste jaren is er veel geïnvesteerd om het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Zo staan er drie golfkarretjes ter beschikking voor het intern transport van de planten, en een shovel voor het snel en makkelijk laden van pallets in de vrachtwagens. Er zijn de laatste jaren veel betonpaden aangelegd.

 

 

 

 

 

Er is een kantoor om met de klanten een tuin door te spreken onder het genot van een kopje koffie.

De laatste aanwinst om het werk makkelijker en plezieriger te maken is de nieuwe loods, annex kas, waar met nat en koud weer de planten verpakt kunnen worden. In deze kas organiseren we ook meerdere keren per jaar activiteiten.

Vakantiewerk bij Visser Plant

In het voorjaar en de zomervakantie komen er veel scholieren bij ons voor vakantiewerk. Ze helpen ons in de drukke pieken met leveranties en andere kwekerijwerkzaamheden. Ben je iemand die van aanpakken houdt en graag buiten werkt, dan is dit werk misschien iets voor jou.

Wil je bij Visser Plant Boomkwekerij vakantiewerk doen? Vul dan het formulier vakantiewerk in. Dit formulier dien je ingevuld mee te nemen als je kennis komt maken.

Download het formulier vakantiewerk (PDF)