Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Download de folder van Visser Plant (PDF)

Visser Plant Boomkwekerij / Plantencentrum houdt zich al 50 jaar bezig met het kweken van bomen, heesters, coniferen, rododendrons, vaste planten, klimplanten, bodembedekkers, haagplanten en vele andere tuinplanten. Met een uitgebreid assortiment en vakkennis behoort Visser Plant tot de toonaangevende bedrijven in Nederland.

Door de unieke combinatie van boomkwekerij en plantencentrum kunt u rechtstreeks bij de kweker kopen. Dit garandeert een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Naast eigen productie van een breed assortiment, worden ontbrekende artikelen ingekocht bij geselecteerde kwekerijen, hierdoor kunnen wij u direct uit voorraad een volledig assortiment planten en bomen leveren.

Onze vakbekwame medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies over plantkeuze, uitleg over het aanplanten en tips over de verzorging. Met onze gespecialiseerde medewerkers staan wij garant voor een product van topkwaliteit. Voor nadere informatie kunt u ons vrijblijvend benaderen.

Het bedrijf ligt in een prachtig natuurgebied, en is omgeven door grote bomen. Door de opzet van het bedrijf heeft u het gevoel alsof u door een park loopt.

U kunt een mooie wandeling maken over de kwekerij en inspiratie op doen voor uw eigen tuin of bloembakken, aan de hand van diverse opgestelde plantcombinaties. De uitgezochte planten en bomen kunnen door onze medewerkers met een golfkarretje voor u verzameld worden.

Het voordeel van een bezoek aan de kwekerij is dat u de planten ziet die u koopt. Voor of na het uitzoeken van de planten kunt u op ons terras genieten van een kop koffie of thee. Ons bedrijf heeft het grootste assortiment van heel Noord-Nederland. Daar kan geen tuincentrum tegen op!

Kortom:
Als het om planten gaat bent u bij Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum aan het juiste adres. Uw droomtuin werkelijkheid laten worden begint bij Visser Plant!