Selecteer een pagina

Plantencentrum

Het plantencentrum is een speciale afdeling bij Visser Plant, waar planten van eigen kwekerijen, inkoop en import bij elkaar staan, voorzien van prijs en indien mogelijk foto-etiket met informatie. Zowel particulieren als hoveniersbedrijven kunnen hier hun planten uitzoeken en direct meenemen.

Door het brede en diepe assortiment in ons plantencentrum vindt u op één adres het grootste assortiment tuinplanten en bomen van heel Noord-Nederland.

Wij hebben dagelijks verse aanvoer van eigen kwekerij en geselecteerde collega-kwekers. Dit garandeert een product van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Er staan aanhangkarretjes klaar, die gratis geleend kunnen worden door onze klanten. Voor intern transport op de kwekerij hebben wij drie golfkarretjes en kruiwagens beschikbaar om de uitgezochte planten te verzamelen. Wij kunnen ook de planten bezorgen en het aanplanten voor u verzorgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Er zijn de laatste jaren veel betonpaden aangelegd waardoor u een mooie wandeling kunt maken over de kwekerij/plantencentrum. Ook met een rolstoel of kinderwagen is de kwekerij en ons plantencentrum makkelijk toegankelijk.

Of het gaat om een enkele plant of een complete tuin, u slaagt altijd in onze speciale verkoopafdeling voor particulieren.