Selecteer een pagina

Cadeaubon bestellen

Visser Plant heeft cadeaubonnen van €10, €15, €25 of een combinatie of veelvoud hiervan. De op de bon vermelde waarde dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor contant geld.

Lees a.u.b. de volgende spelregels. Om de bestelling succesvol af te ronden dient u akkoord te gaan met deze spelregels.

Spelregels

U kunt een cadeaubon van Visser Plant bestellen door het onderstaande formulier in te vullen. Daarna sturen wij u een e-mail met een bevestiging en informatie over het betalen en de verzending van de cadeaubon. Als u geen e-mail met met een bevestiging van de bestelling ontvangt, dan is er iets mis gegaan met de bestelling. Controleer of alle u alle velden goed heeft ingevuld. Kijk ook even of de mail misschien per ongeluk in de spam terecht is gekomen.

Zorg dat minimaal twee dagen voordat de bon verstuurd dient te worden, het bedrag + € 1,50 aan verzendkosten op ons bankrekeningnummer NL21 RABO 0322 9728 17 t.n.v. Visser Plant is overgemaakt, onder vermelding van Cadeaubon en uw volledige naam. De informatie voor uw betaling staat ook in de bevestigingsmail die u van ons ontvangt.

Als u dat wilt kunnen wij de cadeaubon ook aan iemand anders sturen, nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Geef dit dan aan op het bestelformulier.